Stomatološka ordinacija “Dr Popović” osnovana je oktobra 1987. godine od strane dr Dragoslava Popovića. Juna 2007. godine ordinaciju preuzima sin osnivača, dr Nemanja Popović, magistar na katedri za oralnu hirurgiju i specijalista oralne hirurgije.

U sklopu ordinacije postoje tri odvojene, kompletno opremljene prostorije za rad lekara, čekaonica i pomoćne prostorije, na ukupnoj površini od 70 metara kvadratnih.

Tokom dve i po decenije postojanja ordinacija je uspešno uslužila veliki broj pacijenata različitih uzrasta. Od osnivanja do danas specijalizovala se kao ordinacija za sve članove porodice, što postiže uspešnom saradnjom sa eminentnim stručnjacima Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Ordinacija “Dr Popović” danas pruža usluge iz svih grana stomatologije.

Ordinacija je prepoznatljiva po stalnim edukacijama svojih zaposlenih, kao i po korišćenju najnovijih tehnologija u stomatološkoj praksi. Posedujemo rendgen aparat poslednje generacije, koji obezbeđuje minimalnu dozu zračenja uz maksimalni kvalitet slike. Koristimo apeks lokator, kao najprecizniju metodu merenja dužine kanala korena prilikom lečenja kanala zuba. Uz pomoć intraoralne kamere, našim pacijentima pružamo mogućnost vizuelnog prikaza o trenutnom stanju zuba, kao i progresa sanacije.

Uveli smo i korišćenje CAD/CAM tehnologije koja nam omogućuje da krune, inleje/onleje i fasete možemo uraditi u jednom danu. Materijali koje koristimo u ovom procesu su po estetskim karakteristikama i biokompatibilnosti toliko usavršeni, da često po kvalitetu prevazilaze prirodne zube.

Opširnije»