Ordinacija

Dobrodošli u stomatološku ordinaciju Dr Popović, praksu koja već 30 godina ulepšava osmehe svih generacija!

Kao jedna od prvih privatnih ordinacija u Srbiji nudimo Vam širok dijapazon stomatoloških usluga, sa akcentom na oralnoj hirurgiji i implantologiji, regeneraciji mekih i čvrstih tkiva usne duplje, parodontologiji i protetici. Naša ordinacija opremljena je najsavremenijom i najnaprednijom tehnologijom na tržištu, kao što je laser za meka tkiva, CAD/CAM oprema, apex lokator, intraoralna kamera i mnoge druge. Ovo je  samo jedan od kvaliteta koji nas izdvaja od konkurencije.

Tokom  svih ovih decenija poslovanja, uspešno smo zbrinuli  na hiljade klijenata kroz sve aspekte stomatoloških usluga. Dr Dragoslav Popović, osnivač prakse sa preko 35 godina iskustva, želeo je da izgradi porodičnu praksu za pacijente svih uzrasta i u tome je uspeo.  Tu viziju je preuzeo i usavršio njegov sin, magistar i specijalista oralne hirurgije dr Nemanja Popović koji uspešno vodi praksu već 10 godina uporedo usavršavajući najsavremenije tehnike implantologije i oralne hirurgije kontinuiranom edukacijom u zemlji i inostranstvu.

Pored mnogobrojnih zadovoljnih klijenata iz Srbije, naše usluge sve više koriste pacijenti iz celog sveta, čiji se broj konstantno povećava. Taj porast se objašnjava popularizacijom Beograda kao turističke destinacije, odnosom cena stomatoloških usluga, a najpre visokim kvalitetom naših usluga o čemu svedoče mnogobrojna pozitivna iskustva stranih klijenata. Sa ponosom tvrdimo da smo među jedinima na tržištu sa potpuno zaokruženim paketom usluga – ne samo stomatoloških već i usluga organizacije dolaska, smeštaja pa čak i aktivnosti u Beogradu, uz prevodioca, ukoliko osoblje ordinacije ne govori jezik koji pacijentu odgovara. Ključ uspeha u smislu dentalnog turzima su upravo i najkonkurentnije cene na tržištu, koje našim pacijentima iz inostranstva omogućavaju da zaista dožive Srbiju i Beograd kao najatraktivniju destinaciju u regionu. Pozivamo Vas da se uverite u kvalitet naših usluga i postanete deo naše porodične tradicije!