Rekli su o nama

Ljubazno osoblje

Ljubazno osoblje

Posle dugo godina sam konačno izgubila osećaje neprijatnosti i straha pri odlasku na stomatološki pregled. Doktorka uvek ljubazno popriča sa mnom i opusti me, tako da mi se čini da me mnogo manje boli svaka intervencija. Predivni lekari i prelep ambijent!
Katarina Filipović
Bez straha kod zubara

Bez straha kod zubara

Imala sam strah od zubara ali zahvaljujući doktoru Nemanji Popoviću ti strahovi su nestali. Preporučujem svima koji imaju probleme sa zubima, da se bezbrižno odluče na stomatološki pregled u ovoj ordinaciji.
Aleksandra Šibalić
Pouzdan stomatolog

Pouzdan stomatolog

Teško je nači pouzdanog stomatologa. U ordinaciju „Dr Popović“ otišla sam preko preporuke. Sve drugaricine pohvale su bile opravdane. Potpuno drugačiji doživljaj stomatološkog pregleda. Lekari su opušteni, ljubazni i daju objašnjenja koja su prijemčiva pacijentu. Toplo ih preporučujem!
Sanja Jovanović
Mlad i ambiciozan tim

Mlad i ambiciozan tim

Uz pomoć i podršku doktora Popovića naučio sam da je veoma važno čuvati zube. Mlad i ambiciozan tim koji radi u ovoj ordinaciji učinio je da svoje probleme rešim na najbezbolniji način.
Nikola Gmitrović
Nasmejano osoblje, vrhunski kvalitet i odlična usluga

Nasmejano osoblje, vrhunski kvalitet i odlična usluga

Odlazak kod zubara uvek mi je predstavljao problem. Zujanje, brujanje i ostalo mučenje. Od kada posećujem ordinaciju doktora Popovića, odlazak kod zubara vidim kao zabavu. Nasmejano osoblje, vrhunski kvalitet i odlična usluga. Preporučujem svima koji ne vole zubare i plaše se odlaska.
Milica Spasojević
Potpuno profesionalni

Potpuno profesionalni

Dopada mi se što su u ordinaciji svi opušteni i spontani, a opet, potpuno profesionalni. Pored toga što znam da imam pouzdanog zubara za svaki mogući stomatološki problem, u ordinaciji „Dr Popović“ sam dosta naučila o preventivnoj nezi zuba.
Ana Miljković
Za celu porodicu

Za celu porodicu

Ordinacija „Dr Popović“ brine o zdravlju zuba moje porodice i veoma sam zadovoljna. Sa podjednakom pažnjom se posvećuju i odraslima i deci.
Marija Milenković
Veliko iskustvo

Veliko iskustvo

Opuštenost stomatologa u ordinaciji i njihovo veliko iskustvo i stručnost čine da bez straha idem na stomatološke preglede.
Jovana Popović
Odličan kvalitet

Odličan kvalitet

Odličan kvalitet, pristupačne cene, preporučujem ih.
Nikolina Mrakić
Prijatna, prijateljska I uslužna atmosfera

Prijatna, prijateljska I uslužna atmosfera

Četiri implanta, novi zubi u gornjoj vilici, vađenje zuba I mnogi drugi zahvati, I sve to bez bola. Prijatna, prijateljska I uslužna atmosfera. Morao bih baš da se potrudim da pronađem manu. I cena je bila sjajna I teško bi bilo platiti manje od toga. AAA+++. Vratiću se I povešću sina sa sobom. Izuzetno čista, higijenska ordinacija opremljena najnovijim tehnologijama. Ovu ordinaciju vredi posetiti. Veoma su profesionalni, procedure su mi bile objašnjene detaljno I unapred; sve je bilo jednostavno za shvatanje. Najbolji stomatolog kod koga sam ikada bio.
David Horne