Dr Popović na tribini ’’Preduzetništvo – Beograd kao turistička destinacija’’

Dr Popović na tribini ’’Preduzetništvo – Beograd kao turistička destinacija’’

Dr Nemanja Popović učestvovao je na tribini ’’Preduzetnoštvo – Beograd kao turistička destinacija’’ koja je održana u okviru II Beogradskog samita mladih u organizaciji Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima Grada Beograda, u hotelu Crown Plaza u Beogradu. Beogradski samit mladih okuplja mlade ljude, koji će uz podršku predavača, predstavnika političkog, javnog i akademskog života, analizirati sadašnjost i okruženje u kojem živimo i predvideti šta je ono što je potrebno kako bi se budućnost što bolje oblikovala po željama mladih.

Dr Popović je pozvan da učestvuje na tribini i da iznese svoje iskustvo u dentalnom turizmu koji ordinacija Dr Popović razvija već dugi niz godina. Preneo je svoja iskustva iz prakse koja govore da u našoj zemlji ima mnogo mesta za napredak i razvoj ovakvog načina poslovanja, jer su pacijenti koji dolaze iz inostranstva veoma zadovoljni tretmanom i uslugom.

Na tribini su učestvovali predstavnici Privredne komore Beograda i organizacije „Srbija za mlade“ a moderirao je g. Tiago Fereira iz organizacije Serbia4youth. Učesnici na tribini su bili mladi, studenti i učenici uglavnom ekonomske i turističke orjentacije, koji su pokazali veliko interesovanje za mogućnosti koje pruža dentalni i medicinski turizam.

Share:

Comments are closed.

Bregalnička br. 6

11000 Beograd, Srbija

+381(0)11/24-22-459

+381(0)63-44-33-34

Radnim danima:

08:30-12:30h / 16:00-20:00h

Email

info@drpopovic.com