Još jedna nagrada za kvalitet usluge za našu ordinaciju!

Još jedna nagrada za kvalitet usluge za našu ordinaciju!

Drugu godinu za redom, naša ordinacija je dobila priznanje od globalnog pretraživača koji je namenjen medicinskim uslugama WhatClinic.com za izuzetne usluge pacijentima!

WhatClinic.com je analizom podataka iz prethodnih 12 meseci, uključujući ocene pacijenata, njihove komentare frekventnost kontaktiranja ordinacije, svrstao Dr Popović ordinaciju u najboljih 5%, što je rezultiralo dodelom ovog sertifikata.

Dr Popović je jedna od malobrojnih klinika sa WhatClinic pretraživača koja je ispunila sve kriterijume za ovo priznanje, a uzimajući u obzir da čak 17 miliona ljudi godišnje poseti WhatClinic.com, zaista smo ponosni.

Dr Nemanja Popović povodom ove nagrade kaže ’’Veoma smo zadovoljni što smo dve godine za redom među najboljima na WhatClinic.com. Kriterijumi su visoki i sve se uzima u obzir – od konstantno visoke ocene za uslugu, do posvećenosti koju ordinacija pokazuje u komunikaciji sa pacijentima i naravno njihovih komentara. Mi kao praksa oduvek izuzetno vodimo računa o odnosu sa pacijentima, bilo da su domaći ili iz inostranstva, tako da nam ovo proznanje mnogo znači.’’

Izvršni direktor WhatClinic.com Caelen King je rekao: ’’ ovo je sedma godina da dodeljujemo ovu nagradu, a po prvi put smo podatke po kojima smo radili kalkulacije otvorili za javnost. Ocene su korisne kako za klinike tako i za pacijente – tako što prvi mogu da se uporede sa drugima, vide svoje slabe tačke i porade na njima a drugi mogu da procene koja klinika je najbolja za njih na osnovu tuđih iskustava i komentara. Verujemo da otkrivajući što više informacija našim korisnicima, mi zapravo poboljšavamo privatno zdravstvo i usluge za sve. Ovim nagradama mi odajemo počast klinikama koje su posvećene najvišim standardima brige o pacijentu i koje stavljaju pacijenta u srž svega što rade.’’

1

Share:

Comments are closed.

Bregalnička br. 6

11000 Beograd, Srbija

+381(0)11/24-22-459

+381(0)63-44-33-34

Radnim danima:

08:30-12:30h / 16:00-20:00h

Email

info@drpopovic.com