Naši uspesi u 2017. koji će Vam izmamiti osmeh na lice!

Naši uspesi u 2017. koji će Vam izmamiti osmeh na lice!

2017. godina bila je veoma uspešna za nas, na šta smo veoma ponosni i punog srca te uspehe delimo sa osobama zbog kojih sve ovo i radimo, a to ste vi, naši pacijenti!

30 godina postojanja i uspešnog poslovanja ordinacije Dr Popović

Ova godina je posebna za nas, zato što se navršilo tačno 30 godina od kako je doktor Dragoslav Popović osnovao privatnu stomatološku ordinaciju Dr Popović. Od tada, savladali smo brojne izazove, učili, postajali bolji, kvalitetniji, rasli i napredovali – sve to sa ciljem da našim pacijentima pružimo najbolju moguću uslugu. U tom duhu, mr.sci.dr Nemanja Popović, sin osnivača dr. Dragoslava već 10 godina, od kada je preuzeo praksu od oca, vodi ordinaciju konstantno uvodeći inovacije, edukujući sebe i  zaposlene, uspešno šireći posao i van granica naše zemlje. Zbog toga, ordinacija Dr Popović je veća i uspešnija nego ikada pre a na tome prvenstveno imamo da zahvalimo našim lojalnim pacijentima i njihovom poverenju!

Pogledajte i kako je bilo na proslavi 30.godina ordinacije OVDE!

 

 

 

GCR međunarodna akreditacija 

Ponosni smo što smo dobili internacionalnu akreditaciju od strane prestižnog i nezavisnog globalnog sistema za verifikaciju zdravstvenih ustanova Global Clinic Raiting GCR. Zahvaljujući proceni da su stručnost našeg osoblja, uslovi rada i prostorije ordinacije na visokom nivou, ali i zbog ocena koje su nam naši pacijenti davali, dobili smo najvišu poziciju kao i međunarodno priznanje koje označava kvalitet, poverenje i stručnost. Pogledajte kako je izgledala poseta GCR tima i dodela akreditacije OVDE.

 

 

 

 

 

 

Ordinacija Dr Popović dobila je Sertifikat o ispunjenim uslovima za učešće u Projektu razvoja i promociji zdravstvenog turizma u Republici Srbiji

Naša ordinacija dobila je sertifikat da je ustanova od poverenja Ministarstva zdravlja Republike Srbije jer je ispunila sve uslove za učešće u Projektu razvoja i promocije zdravstvenog turizma u Srbij. Ovaj projekat ima za cilj promociju Srbije kao poželjne denstinacije za zdravstveni turizam a ordinacije koje se mogu pohvaliti ovim sertifikatom, imaju preporuku od strane države zdravstvenim turistima da će u Srbiji dobiti kvalitetnu i efikasnu medicinsku uslugu.

 

What Clinic nagrada

Drugu godinu za redom, naša ordinacija je dobila priznanje od globalnog pretraživača koji je namenjen medicinskim uslugama WhatClinic.com za izuzetne usluge pacijentima!
WhatClinic.com je analizom podataka iz prethodnih 12 meseci, uključujući ocene pacijenata, njihove komentare i frekventnost kontaktiranja ordinacije, svrstao Dr Popović ordinaciju u najboljih 5%, što je rezultiralo dodelom ovog sertifikata.
Dr Popović je jedna od malobrojnih klinika sa WhatClinic pretraživača koja je ispunila sve kriterijume za ovo priznanje, a uzimajući u obzir da čak 17 miliona ljudi godišnje poseti WhatClinic.com, zaista smo ponosni.

Hvala Vam na poverenju.
Srećni praznici!

Share:

Comments are closed.

Bregalnička br. 6

11000 Beograd, Srbija

+381(0)11/24-22-459

+381(0)63-44-33-34

Radnim danima:

08:30-12:30h / 16:00-20:00h

Email

info@drpopovic.com