• Српски језик
  • English
  • Deutsch
nagrada ordinaciji dr popovic oral dental and dentistry 2018

Oral Health & Dentistry nagrada za 2018!

2018. godinu ispraćamo sa još lepih vesti i još jednom nagradom za Najbolju porodičnu stomatološku praksu u Beogradu u 2018. koju nam je dodelio GHP ( Global Health & Pharma) magazin koji izlazi kvartalno, od izdavača AI Global Media Ltd. Na ovom LINKU je zvanična objava na GHP sajtu.

U cilju prikazivanja dostignuća stomatoloških ordinacija, HP Oral Health & Dentistry nagrada daje priznanje tamo gde je ono zasluženo. GHP shvata da je oralno zdravlje veoma važan aspekt našeg generalnog zdravlja i da su različite ordinacije prihvatile izazov, kako bi zadovoljile potražnju za novim i inovativnim načinima za brigu o zubima i desnima. Pored stomatologa I ordinacija, ova nagrada obuhvata i proizvođače vrhunske opreme i alata za što efikasniju I uspešniju oralnu negu.

GHP se ponosi validnošću svojih nagrada i pobednika. Nagrade su dodeljene isključivo na osnovu kvaliteta i zasluga, po kriterijumima koji izdvajaju visoke standarde i naporan rad, koji ih izdvajaju od konkurencije.

Da saznate više o dobitnicima nagrada i da steknete uvid u njihove radne prakse u industriji zdravstva i farmacije, posetite GHP sajt na OVOM linku.

Share:

Comments are closed.

© Copyright Stomatološka ordinacija Dr Popović, 1987 - 2022, All Rights Reserved