• Српски језик
  • English
  • Deutsch
  • Русский
Stomatološka ordinacija Dr Popović sertifikovana prema zahtevima ISO 9001:2015

Stomatološka ordinacija Dr Popović sertifikovana prema zahtevima ISO 9001:2015

Zdrav i blistav osmeh najbolji je ukras lica pa zato briga o oralnom zdravlju treba da bude na vrhu liste prioriteta svakoga od nas. Redovna i pravilna nega, korišćenje odgovarajućih četkica i pribora za čišćenje zuba kao i redovne posete stomatologu, osiguraće da osmeh bude vaš zaštitni znak.

Zato je jedna od veoma važnih odluka odabir stomatološke klinike i stručnjaka koji će brinuti o vašem oralnom zdravlju sve vreme a ne samo kada postoji neki problem.

Specijalistička ordinacija Dr Popović vodi računa o zdravlju zuba svih generacija. Kao jedna od prvih privatnih stomatoloških ordinacija kod nas, nudimo veliki broj stomatoloških usluga sa fokusom na implantologiju i oralnu hirurgiju kao i regeneraciju mekih i čvrstih tkiva usne duplje, protetiku i parodontologiju.

Kako bi naše usluge bile što kvalitetnije i kako bi se obavljale brže i bezbolnije, koristimo najsavremeniju tehnologiju i visokokvalitetne materijale.

Šta predstavlja sertifikat ISO 9001:2015?

Ordinacija Dr Popović je među malobrojnim ordinacijama u našoj zemlji koja je sertifikovana prema zahtevima ISO 9001:2015 Sistema menadžementa kvalitetom od strane G-CERTI Co., Ltd.

Za pacijente je važno da znaju da su ordinacije koje poseduju ovaj sertifikat garancija sigurnosti i kvaliteta jer poštuju sve zakonske regulative, procedure, sprovode obavezno medicinsko dokumentovanje i podložne su kontroli rada od strane nezavisnog tela, a sve u cilju unapređenja odnosa sa korisnicima usluge.

Od samog osnivanja kroz više od tri decenije postojanja, u stomatološkoj ordinaciji Dr Popović veliku pažnju poklanjamo stručnom usavršavanju kao i unapređenju kvaliteta rada i sistema poslovanja kao i tehnologije koju koristimo, kako bismo pacijentima pružili što kvalitetnije usluge. Sertifikat ISO 9001:2015 predstavlja još jednu potvrdu našeg kontinuiranog zalaganja i rada na ispunjavanju očekivanja naših pacijenata.

Ovaj standard iziskuje postojanje stručnog i kvalitetnog kadra, održavanje i kontinuirano unapređenje znanja stručnjaka, stalnu procenu svih potencijalnih rizika i njihovu eliminaciju ili svođenje na najmanju moguću meru, a sve u cilju pružanja najkvalitetnije usluge pacijentima.

dr nemanja sa timom ordinacije dr popovic

Koje benefite ovaj standard pruža pacijentima?  

Sertifikacija za ISO 9001 ne predstavlja benefite samo na papiru u formalnom smislu, već se posvećeno sprovodi i u praksi. Na ovaj način sistem upravljanja kvalitetom ima pun efekat na kompaniju koja ga sprovodi. On omogućava zaposlenima najbolje praksu sprovođenja radnih zadataka i podršku putem uputstava i preciznih instrukcija.

Svih ovih godina se menjamo, unapređujemo kvalitet usluga i stavljamo u fokus pacijente što utiče na jačanje poverenja. Pacijenti dobijaju sigurno lečenje i tretmane u našoj ordinaciji. Takođe, svakodnevno se zalažemo da našim pacijentima stavimo na raspolaganje što više korisnih informacija o našem radu ali i da tražimo njihovu povratnu informaciju.

dr Nemanja Popovic sa sertifikatom WhatClinic za 2021

Ukoliko imate dodatna pitanja ili biste želeli da se konsultujete sa nama, naš stručni tim stomatologa vam je na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem telefona 060 1111 000, putem e-mail adrese info@drpopovic.com ili preko kontakt forme na našoj stranici. O cenama naših usluga možete se informisati OVDE.

Share:

Comments are closed.

© Copyright Stomatološka ordinacija Dr Popović, 1987 - 2022, All Rights Reserved