Svečana proslava povodom 30 godina ordinacije Dr Popović!

Svečana proslava povodom 30 godina ordinacije Dr Popović!

U sredu, 13.09. u prelepom ambijentu restorana Topčiderac, stomatološka ordinacija Dr Popović je proslavila 30 godina postojanja i uspešnog poslovanja!

Na intimnoj proslavi su prisustvovali svi zaposleni, dugogodišnji pacijenti, partneri i saradnici ordinacije, kao i cela porodica Popović, pa je veče prošlo u prijatnoj atmosferi.

Profesor doktor Ljubomir Todorović

 

 

 

Prisutnima su se u formalnom delu večeri obratili profesor doktor Ljubomir Todorović, koji je doktoru Dragoslavu Popoviću bio asistent a doktoru Nemanji Popoviću profesor na katedri oralne hirurgije Stomatološkog fakulteta univerziteta u Beogradu.

 

 

 

Doktor Dragoslav Popović

 

 

Potom su prisutne pozdravili i sam osnivač ordinacije, doktor Dragoslav Popović i njegov naslednik doktor Nemanja Popović, a posle njih je govorila izvršna direktorka ordinacije Olivera Popović.

 

 

 

 

 

Doktor Nemanja Popović
Olivera Popović
Dragan Stefanović

Za kraj, u ime svih pacijenata ordinacije par reči je rekao i Dragan Stefanović iz kompanije Pionir, zadovoljni pacijent ordinacije Dr Popović.

 

Veče je proteklo u svečanoj atmosferi i u dobrom raspoloženju, a da osetite delić atmosfere, pogledajte fotografije u galeriji sa samog događaja.

Share:

Comments are closed.

Bregalnička br. 6

11000 Beograd, Srbija

+381(0)11/24-22-459

+381(0)63-44-33-34

Radnim danima:

08:30-12:30h / 16:00-20:00h

Email

info@drpopovic.com