• Српски језик
  • English
  • Deutsch
  • Русский
What Clinic nagrada stomatoloskoj ordinaiji Dr Popovic

Treća sreća – What Clinic nagrada opet u rukama naše ordinacije!

Treći put za redom, naša ordinacija je dobila priznanje od globalnog pretraživača koji je namenjen medicinskim uslugama WhatClinic.com za izuzetne usluge pacijentima!

WhatClinic.com je analizom podataka iz prethodnih 12 meseci, uključujući ocene pacijenata, njihove komentare frekventnost kontaktiranja ordinacije došao do finalnih rezultata.

Dr Popović je jedna od malobrojnih klinika sa WhatClinic pretraživača koja je ispunila sve kriterijume za ovo priznanje, a uzimajući u obzir da je čak 15 miliona ljudi posetilo WhatClinic.com u toku 2017. zaista smo ponosni.

Dr Nemanja Popović povodom ove nagrade kaže ’’Veoma smo zadovoljni što i treću godinu za redom dobijamo priznanje koje nas stavlja među najbolje na WhatClinic.com. Kriterijumi su visoki i sve se uzima u obzir – od konstantno visoke ocene za uslugu, do posvećenosti koju ordinacija pokazuje u komunikaciji sa pacijentima i naravno njihovih komentara. Mi kao praksa oduvek izuzetno vodimo računa o odnosu sa pacijentima, bilo da su domaći ili iz inostranstva, tako da nam ovo priznanje mnogo znači.’’

Izvršni direktor WhatClinic.com David Roe rekao: ’’ Ovo je deveta godina da dodeljujemo ovu nagradu. Od ove godine u proces evaluacije uključujemo i mnogobrojne ocene poziva pacijenata klinikama, njihovu ljubaznost, uslužnost i uslugu preko telefona, kao i preko e-maila, online i naravno uživo.

Ocene su korisne kako za klinike tako i za pacijente – tako što prvi mogu da se uporede sa drugima, vide svoje slabe tačke i porade na njima a drugi mogu da procene koja klinika je najbolja za njih na osnovu tuđih iskustava i komentara. Verujemo da otkrivajući što više informacija našim korisnicima, mi zapravo poboljšavamo privatno zdravstvo i usluge za sve. Ovim nagradama mi odajemo počast klinikama koje su posvećene najvišim standardima brige o pacijentu i koje stavljaju pacijenta u srž svega što rade.’’

Share:

Comments are closed.

© Copyright Stomatološka ordinacija Dr Popović, 1987 - 2022, All Rights Reserved