• Српски језик
  • English
  • Deutsch
  • Русский

WhatClinic Service Award 2022.

WhatClinic je online platforma za pretragu i rezervaciju usluga u industriji estetske medicine i stomatologije. Ona omogućava pacijentima da pronađu i uporede zdravstvene ustanove i da rezervišu termine direktno preko web stranice, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Zato je jedna od najvećih časti za bilo koju kliniku dobiti nagradu od strane WhatClinic platforme. Iako je nama ovo već sedma u nizu, jednako smo srećni i ponosni, što smo uspelida održimo nivo i da iz godine u godinu ispunimo sva vaša očekivanja, što je ujedno i uslovza dobijanje nagrade o najvišem kvalitetu usluge.

Ova nagrada znači mnogo za nas jer predstavlja potvrdu našeg truda i predanosti u pružanju najbolje moguće usluge našim pacijentima. Nije lako osvojiti nagradu WhatClinic-a, i zato smo još zahvalniji što su prepoznali naš rad i trud u pružanju vrhunskih usluga našim pacijentima.

Šta ova nagrada znači za naše pacijente? Ovo je potvrda da pružamo visoko kvalitetnu uslugu u skladu s najboljim standardima u industriji. Takođe, ovo je dokaz naše predanosti ikontinuiranog poboljšanja naših usluga, kao i prilagođavanja potrebama naših pacijenata.

Naš tim uvek teži boljem i stalno se obrazuje i nadograđuje svoje znanje kako bi mogao da pruži najbolje moguće rešenje za sve naše pacijente. Svakodnevno se trudimo biti bolji, što znači da ćemo nastaviti da radimo na poboljšanju naših usluga i postizanju još većeg uspeha u budućnosti.

Želeli bismo da se zahvalimo svim našim pacijentima koji su nam ukazali poverenje i podržali nas u našem radu. Bez vas, ova nagrada ne bi bila moguća. Nastavićemo da radimo na pružanju vrhunske usluge za vas i u budućnosti.

Share:

Comments are closed.

© Copyright Stomatološka ordinacija Dr Popović, 1987 - 2022, All Rights Reserved