Dentalni turizam

Šta je dentalni turizam?

Dentalni turizam je grana medicinskog turizma koja obuhvata odlazak van granica svoje zemlje radi dobijanja stomatoloških usluga a često u paketu ide i mini odmor. Stomatološka ordinacija Dr Popović je kroz 30 godina svog postojanja ugostila mnoge pacijente iz inostranstva koji su tražili izuzetnu stomatološku negu po najboljim uslovima. Usluge koje se najčešće traže su implantologija, protetika i oralna hirurgija, za šta je naša ordinacija usko specijalizovana. Oprema i materijali koje koristimo su po svim svetskim standardima u vrhu, a radimo po postupcima koji su utvrđeni protokolom sa osobljem koje se konstantno usavršava – tako da su naše usluge po svim svetskim standardima, što brojne nagrade i sertifikati dokazuju.

 

Zašto Dr Popović?

Ali ono što nas izdvaja od većine kada je dentalna nega u pitanju, jeste naš pristup pacijentima. Mi brinemo o svakom od njih posebno, od trenutka prvog kontakta pa sve dok se ne vrate kući sa zadovoljnim osmehom. Naša misija je da u svaki kvalitetan rad unesemo emocije, negu i srdačnost, što naši pacijenti prepoznaju i cene. Pogledajte šta naši pacijenti imaju da kažu o nama OVDE.

Šta treba da znate o proceduri?

Od trenutka kada nas kontaktirate, sa Vama komunicira doktor da bi smo što pre shvatili Vaše stomatološke potrebe i dali adekvatan odgovor i rešenje. Praksa je da se mail-om pošalje digitalni ortopan (rentgenski snimak obe vilice), kao i opis problema – da bi naše osoblje što bolje sagledalo situaciju.

U roku od 24 sata dobijate odgovor od nas, sa svim potrebnim informacijama o toku lečenja, trajanju i ceni. Ukoliko je potrebno, radimo dopune i korekcije ponude, u skladu sa željama pacijenta i mogućnostima za lečenje. Ukoliko se odlučite za dolazak, zajedno razrađujemo plan dolaska u odnosu na vremenski period kada Vam odgovara i vremenske potrebe samog tretmana.

Pored kompletnim stomatoloških usluga, ordinacija Dr Popović će se u potpunosti pobrinuti za Vaš dolazak i boravak u Beogradu.

Zašto Beograd?

Uživajte u celom spektru beogradskih znamenitosti koje nude istorijska, kulturna, umetnička, autentična lokalna iskustva – Turistička Organizacija Beograda na jednom mestu okuplja najvažnije informacije u svim beogradskim dešavanjima: TOB websajt.

Ako se i dalje dvoumite oko dolaska u Beograd, dozvolite nam da Vas inspirišemo:

 Naša lokalna kuhinja – pogledajte najbolje beogradske restorane OVDE.

Fantastičnim istorijskim lokalitetima;

Magijom ušća dveju reka i pogleda na grad sa vode – krstarenje Beogradom;

Kao i širokom shopping ponudom;

Kontaktirajte nas, poklonite nam poverenje a mi ćemo vratiti osmeh na Vaše lice.

Implanti

Pre ugradnje implanta, proverava se zdravlje vaših zuba i desni, sva patološka stanja se saniraju i tek nakon lečenja desni i zuba pristupamo ugradnji.

Protetika

Veštačke krune su protetske nadoknade koje obuhvataju specijalno obrađene prirodne krune zuba, nadogradnju ili implant.

Šta videti u Beogradu?


Dodatni razlog da rešite svoj stomatološki problem u ordinaciji „Dr Popović“ jeste poseta Beogradu i njegovim brojnim znamenitostima. Neke od njih su:

BEOGRADSKA TVRĐAVA - Svojevrstan muzej prošlosti Beograda, mesto na kom doslovno može da se sagleda proticanje vremena. Beogradska tvrđava je nastajala postupno, u dugom razdoblju, od 1. do 18. veka. Od rimskog kastruma, preko vizantijskog kastela i ostataka srednjovekovne prestonice srpske despotovine sve do austrijsko-osmanlijskog artiljerijskog utvrđenja. Celinu čine sama tvrđava, podeljena na Gornji grad (Despotova kapija, Sahat kula, Rimski bunar, Statua pobednika), Donji grad (Kula Nebojša, Amam – tursko kupatilo, Kapija Karla VII) i park Kalemegdan, u kome se nalaze biste važnih ličnosti srpske istorije, nauke i kulture. Sa Beogradske tvrđave pruža se uzbudljiv pogled na ušće Save u Dunav, Novi Beograd i Zemun. U parku Kalemegdan nalaze se i Paviljon “Cvijeta Zuzorić“, Veliko stepenište, zoološki vrt, park za decu i još pregršt spomenika i skulptura, poneki sportski teren, muzej, kafić i restoran.

SKADARLIJA - Stari, boemski deo Beograda, Skadarlija, nastao je krajem 19. i početkom 20. veka kada su njene kafane bile stecište najpoznatijih imena kulturnog Beograda. Najčešće je porede sa pariskim Monmartrom, kako po izgledu, tako i po veseloj, uzavreloj umetničkoj atmosferi.

KRALJEVSKI DVOR - Kraljevski dvor na Dedinju izgrađen je u periodu od 1924. do 1929. godine, po nalogu kralja Aleksandra I, kao zvanična kraljevska rezidencija. Velika i reprezentativna vila od belog kamena u srpsko-vizantijskom stilu. Oko Dvora su podignute pergole, parkovske terase, bazeni, paviljon i koncertna terasa. Iz Dvora, koji je na grebenu brda, pruža se veličanstven pogled na Dedinje, Košutnjačku šumu, Topčider i Avalu.

BELI DVOR - Zgrada Belog dvora, koji se nalazi u istom kompleksu sa Kraljevskim dvorom, zidana je po želji kralja Aleksandra I kao rezidencija za njegove sinove. U prizemlju ove klasicističke zgrade nalazi se veliki Svečani hol i niz salona opremljenih u stilu Luja XV i Luja XVI sa venecijanskim lusterima. Tu je i Dvorska biblioteka koja je imala oko 35.000 knjiga i Svečana trpezarija nameštena u stilu čipendejla.

KNEZ MIHAJLOVA ULICA - Pešačka zona i trgovački centar – Knez Mihailova ulica zakonom je zaštićena kao jedan od najstarijih i najvrednijih gradskih spomeničkih ambijenata, sa nizom reprezentativnih zgrada i građanskih kuća nastalih krajem 1870-ih godina.

ZGRADA DOMA NARODNE SKUPŠTINE - Prvi projekt za Dom Narodnog predstavništva napravio je 1891. godine Konstantin A. Jovanović. Na konkursu za zgradu, prema izmenjenom programu, na prostoru blizu Batal džamije, održanom 1901. godine, nagrađen je rad Jovana Ilkića.

ADA CIGANLIJA - Ada ciganlija ponosno nosi svoj naziv “beogradsko more“. Ada Cigalnija je, zapravo, ljudskom rukom postala poluostrvo, okruženo nasipom i omeđeno Savom sa jedne i Savskim jezerom sa druge strane. Zauzima površinu od oko 800 hektara. Na plaži dugoj 7 kilometara, posutoj šljunkom, nije teško pronaći idealno mesto za kupanje. Pored kupanja, sa javnim kupatilima, tuševima i česmama kao neophodnim pratećim elementima, spasilačkom ekipom, ambulantom i policijom, ponuda Ade ciganlije izuzetno je bogata.

Bregalnička br. 6

11000 Beograd, Srbija

+381(0)11/24-22-459

+381(0)63-44-33-34

Radnim danima:

08:30-12:30h / 16:00-20:00h

Email

info@drpopovic.com