Dentalni turizam

Stomatološke usluge u svetu su višestruko skuplje nego u Srbiji. Shodno tome, dentalni turizam je postao veoma popularan u našoj zemlji, kako zbog niskih cena, tako i zbog visokog kvaliteta usluga.

Cene stomatoloških usluga u našoj ordinaciji mogu biti i do 80% niže negu u drugim zemljama. Stomatološka ordinacija “Dr Popović“ brine o celoj organizaciji vašeg boravka u Beogradu tokom obavljanja stomatoloških usluga. U saradnji sa partnerskim organizacijama: turističkim, hotelskim, kao i taxi službama, učinićemo sve da vaš boravak u Beogradu bude ugodan.

Naša ordinacija pruža usluge dentalnog turizma u svim oblastima stomatologije, sa naglaskom na implantologiji i protetici.

 

Procedura:

 1. Potrebno je da koristeći kontakt formu na našem sajtu opišete situaciju koju imate i želite da rešite i pošaljete zajedno sa digitalnim ortopanom ne starijim od 6 meseci
 2. Nakon dobijanja vašeg upita, zaposleni u ordinaciji „Dr Popović“ će vas kontaktirati sa predloženim okvirnim planom rešavanja situacije kao i cenama usluga.
 3. Od momenta kada prihvatite predloženi plan i budžet, brigu o organizaciji boravka i poseta ordinaciji preuzimamo mi:
  1. Pomažemo vam da pronađete najjeftiniji prevoz od mesta vašeg boravka do Beograda
  2. organizujemo besplatno prevoz sa aerodroma/železničke/autobuske stanice u Beogradu do hotela, od hotela do ordinacije i povratno
  3. obezbeđujemo smeštaj u stanovima i/ili hotelima sa 3* ili 4* po povoljnim cenama
  4. upoznajemo vas sa rasporedom poseta znamenitosti da bi vaše slobodno vreme u Beogradu što bolje organizovali
  5. povezujemo vas sa partnerskim turističkim organizacijama koje će vas povesti u razgledanje Beograda i okoline

4. Sve vreme boravka u ordinaciji na raspolaganju vam je prevodilac.

Svim našim pacijentima nudimo najviše standarde kvaliteta, individualni pristup i visok nivo organizacije.

Kontaktirajte nas bez obaveza, ako želite da saznate više o našim uslugama. Naše osoblje će vam dati sve informacije koje su vam potrebne.

 

Implanti

Pre ugradnje implanta, proverava se zdravlje vaših zuba i desni, sva patološka stanja se saniraju i tek nakon lečenja desni i zuba pristupamo ugradnji.

Protetika

Veštačke krune su protetske nadoknade koje obuhvataju specijalno obrađene prirodne krune zuba, nadogradnju ili implant.

Šta videti u Beogradu?


Dodatni razlog da rešite svoj stomatološki problem u ordinaciji „Dr Popović“ jeste poseta Beogradu i njegovim brojnim znamenitostima. Neke od njih su:

BEOGRADSKA TVRĐAVA - Svojevrstan muzej prošlosti Beograda, mesto na kom doslovno može da se sagleda proticanje vremena. Beogradska tvrđava je nastajala postupno, u dugom razdoblju, od 1. do 18. veka. Od rimskog kastruma, preko vizantijskog kastela i ostataka srednjovekovne prestonice srpske despotovine sve do austrijsko-osmanlijskog artiljerijskog utvrđenja. Celinu čine sama tvrđava, podeljena na Gornji grad (Despotova kapija, Sahat kula, Rimski bunar, Statua pobednika), Donji grad (Kula Nebojša, Amam – tursko kupatilo, Kapija Karla VII) i park Kalemegdan, u kome se nalaze biste važnih ličnosti srpske istorije, nauke i kulture. Sa Beogradske tvrđave pruža se uzbudljiv pogled na ušće Save u Dunav, Novi Beograd i Zemun. U parku Kalemegdan nalaze se i Paviljon “Cvijeta Zuzorić“, Veliko stepenište, zoološki vrt, park za decu i još pregršt spomenika i skulptura, poneki sportski teren, muzej, kafić i restoran.

SKADARLIJA - Stari, boemski deo Beograda, Skadarlija, nastao je krajem 19. i početkom 20. veka kada su njene kafane bile stecište najpoznatijih imena kulturnog Beograda. Najčešće je porede sa pariskim Monmartrom, kako po izgledu, tako i po veseloj, uzavreloj umetničkoj atmosferi.

KRALJEVSKI DVOR - Kraljevski dvor na Dedinju izgrađen je u periodu od 1924. do 1929. godine, po nalogu kralja Aleksandra I, kao zvanična kraljevska rezidencija. Velika i reprezentativna vila od belog kamena u srpsko-vizantijskom stilu. Oko Dvora su podignute pergole, parkovske terase, bazeni, paviljon i koncertna terasa. Iz Dvora, koji je na grebenu brda, pruža se veličanstven pogled na Dedinje, Košutnjačku šumu, Topčider i Avalu.

BELI DVOR - Zgrada Belog dvora, koji se nalazi u istom kompleksu sa Kraljevskim dvorom, zidana je po želji kralja Aleksandra I kao rezidencija za njegove sinove. U prizemlju ove klasicističke zgrade nalazi se veliki Svečani hol i niz salona opremljenih u stilu Luja XV i Luja XVI sa venecijanskim lusterima. Tu je i Dvorska biblioteka koja je imala oko 35.000 knjiga i Svečana trpezarija nameštena u stilu čipendejla.

KNEZ MIHAJLOVA ULICA - Pešačka zona i trgovački centar – Knez Mihailova ulica zakonom je zaštićena kao jedan od najstarijih i najvrednijih gradskih spomeničkih ambijenata, sa nizom reprezentativnih zgrada i građanskih kuća nastalih krajem 1870-ih godina.

ZGRADA DOMA NARODNE SKUPŠTINE - Prvi projekt za Dom Narodnog predstavništva napravio je 1891. godine Konstantin A. Jovanović. Na konkursu za zgradu, prema izmenjenom programu, na prostoru blizu Batal džamije, održanom 1901. godine, nagrađen je rad Jovana Ilkića.

ADA CIGANLIJA - Ada ciganlija ponosno nosi svoj naziv “beogradsko more“. Ada Cigalnija je, zapravo, ljudskom rukom postala poluostrvo, okruženo nasipom i omeđeno Savom sa jedne i Savskim jezerom sa druge strane. Zauzima površinu od oko 800 hektara. Na plaži dugoj 7 kilometara, posutoj šljunkom, nije teško pronaći idealno mesto za kupanje. Pored kupanja, sa javnim kupatilima, tuševima i česmama kao neophodnim pratećim elementima, spasilačkom ekipom, ambulantom i policijom, ponuda Ade ciganlije izuzetno je bogata.

Bregalnička br. 6

11000 Beograd, Srbija

+381(0)11/24-22-459

+381(0)63-44-33-34

Radnim danima:

08:30-12:30h / 16:00-20:00h

Email

info@drpopovic.com