Protetika

Bilo da je razlog funkcionalne ili estetske prirode, uz saradnju sa najmodernijim laboratorijama a koristeći najkvalitetnije materijale, u mogućnosti smo da vam povratimo osmeh na lice po najvišim svetskim standardima protetske rehabilitacije.

Da bi se sačuvala funkcionalnost i estetika oralne regije, svaki zub koji nedostaje iz bilo kog razloga, neophodno je zameniti adekvatnom protetskom nadoknadom. U suprotnom, mogu se desiti ozbiljne promene u mekim i čvrstim tkivima vilice, koje pre ili kasnije dovode do propadanja drugih zuba i raznih oboljenja. Pored funkcionalnosti, protetske nadoknade takođe pomažu da se i estetski aspekt zadovolji.
Nedostajući zubi mogu biti zamenjeni uz pomoć adekvatnih nadoknada koje uključuju krunice, mostove, proteze i zubne implante. Nadoknade mogu biti izrađene od keramike, metalkeramike, akrilata, kompozita itd. Takođe, u zavisnosti od slučaja i potreba, nadoknade mogu biti fiksne ili mobilne.

Mobilne nadoknade se mogu fiksirati za susedne zube, desni ili za implante a fiksne nadoknade se pozicioniraju uz pomoć specijalnih cementa ili šrafova u slučaju implanata.

Proces procene i izrade protetskih nadoknada podrazumeva izradu rentgenskog snimka, pregled kod specijalizovanog stomatologa i konsultacije gde se pacijentu predoče opcije i neophodni koraci. U zavisnosti od tipa nadoknade, one mogu biti završene i postavljene u roku od nekoliko dana pa sve do 6 meseci, koliko je u nekim slučajevima kod postavljanja implanata potrebno.

Bregalnička 6

11000 Beograd, Srbija

+381 (0) 60-11-11-000

Viber, WhatsApp

Radnim danima:

08:30-12:30h / 16:00-20:00h

Email

info@drpopovic.com

DOBRODOŠLI

u potpuno novu ordinaciju Dr Popović!

Na istom mestu gde je i započela svoj rad pre 35 godina –

BREGALNIČKA 6,
Crveni Krst, Beograd

WELCOME

to a brand new Dr Popovic clinic!

At the same place where we started our work 35 years ago –

BREGALNICKA 6, Belgrade

Powered by