Beljenje zuba laserom

U našoj ordinaciji, nudimo izbeljivanje zuba uz pomoć najnovije laserske tehnologije.

Izbeljivanje zuba je procedura gde se sa površine zuba uklanjaju diskoloracije, mrlje i fleke nastale od hrane, pića, cigareta i drugih spoljnih faktora. Ova procedura je brza, bezbolna i predstavlja najbolji način da se osmeh transformiše u toku samo jedne kratke posete stomatologu.

Tretman izbeljivanja se radi uz pomoć lasera za meka tkiva Elexxion Claros Pico najnovije generacije -laserskim zrakom slabijeg intenziteta i uz pomoć specijalne emulzije, čije delovanje pospešuje laserski snop. Ceo tretman traje oko sat vremena. Kada se izbeljivanje radi ovom metodom, rezultati su trenutni i mnogo dugotrajniji nego posle bilo koje druge metode za beljenje.

Takodje nudimo opciju tzv. Kućnog beljenja zuba pomocu koje pacijent sam, u kućnim uslovima, uz opsežne instrukcije beli svoje zube. U tom slučaju koriste se specijalno izradjene folije u koje pacijent postavlja gel niže koncentracije i zatim plasira folije na zube. Može biti dnevno i noćno beljenje, u zavisnosti od koncentracije kao i sastava gela koji se koristi.

 

Bregalnička br. 6

11000 Beograd, Srbija

+381(0)11/24-22-459

+381(0)63-44-33-34

Radnim danima:

08:30-12:30h / 16:00-20:00h

Email

info@drpopovic.com