• Српски језик
  • English
  • Deutsch

Beljenje zuba laserom

U našoj ordinaciji, nudimo izbeljivanje zuba uz pomoć najnovije laserske tehnologije.

Izbeljivanje zuba je procedura gde se sa površine zuba uklanjaju diskoloracije, mrlje i fleke nastale od hrane, pića, cigareta i drugih spoljnih faktora. Ova procedura je brza, bezbolna i predstavlja najbolji način da se osmeh transformiše u toku samo jedne kratke posete stomatologu.

Tretman izbeljivanja se radi uz pomoć lasera za meka tkiva Elexxion Claros Pico najnovije generacije -laserskim zrakom slabijeg intenziteta i uz pomoć specijalne emulzije, čije delovanje pospešuje laserski snop. Ceo tretman traje oko sat vremena. Kada se izbeljivanje radi ovom metodom, rezultati su trenutni i mnogo dugotrajniji nego posle bilo koje druge metode za beljenje.

Takodje nudimo opciju tzv. Kućnog beljenja zuba pomocu koje pacijent sam, u kućnim uslovima, uz opsežne instrukcije beli svoje zube. U tom slučaju koriste se specijalno izradjene folije u koje pacijent postavlja gel niže koncentracije i zatim plasira folije na zube. Može biti dnevno i noćno beljenje, u zavisnosti od koncentracije kao i sastava gela koji se koristi.

Zakažite pregled

Popunite formu u nastavku i mi ćemo Vas kontaktirati u najbržem roku

    © Copyright Stomatološka ordinacija Dr Popović, 1987 - 2022, All Rights Reserved