• Српски језик
 • English
 • Deutsch
 • Русский

Dentalni turizam

Šta je dentalni turizam?

Dentalni turizam je grana medicinskog turizma koja obuhvata odlazak van granica svoje zemlje radi dobijanja stomatoloških usluga a često u paketu ide i mini odmor. Stomatološka ordinacija Dr Popović je kroz 30 godina svog postojanja ugostila mnoge pacijente iz inostranstva koji su tražili izuzetnu stomatološku negu po najboljim uslovima.

Usluge koje se najčešće traže su implantologija, protetika i oralna hirurgija, za šta je naša ordinacija usko specijalizovana. Oprema i materijali koje koristimo su po svim svetskim standardima u vrhu, a radimo po postupcima koji su utvrđeni protokolom sa osobljem koje se konstantno usavršava – tako da su naše usluge po svim svetskim standardima, što brojne nagrade i sertifikati dokazuju.

Specijalna ponuda:

 1. Za usluge u vrednosti  preko 5000 € total, nudimo smeštaj tokom tretmana
  Ova ponuda važi za prvi dolazak, u max. trajanju od 7 dana.
  Obavezna je najava potrebne rezervacije smestaja nekoliko nedelja unapred, zbog velike potraznje i popunjenih kapaciteta u Beogradu.
  Napominjemo da je ova vrsta smeštaja po našem izboru (najcesce studio apartman), a rezervišemo ga od različitih vlasnika, tako da ne možemo da garantujemo da će se uvek svideti svima, posebno ako je reč o brzoj rezervaciji (manje od mesec dana unapred).
 2. Besplatan prevoz od i do aerodroma


Implantologija

siguran put ka lepom osmehu

Postoji više načina da se zameni nedostajući zub, ali ukoliko, nedostatak nadomestite dentalnim implantatima, dobićete potpuno prirodan izgled osmeha, besprekornu funkcionalnost i dugoročno rešenje.  Implanti čuvaju kost od propadanja,  dok zubi oko njega ostaju netaknuti.

Iskoristite priliku da po povoljnim cenama dobijete za sebe najbolju stomatološku uslugu u našoj ordinaciji.  Posle dijagnostičke procedure i precizne rendgen dijagnostike, napravićemo  detaljan plan terapije. Omogućite sebi potpunu funkcionalnu i estetsku rehabilitaciju jednog ili više zuba koje treba nadograditi.

 

Trajnost zubne nadoknade čini naš prioritet, zato veliku pažnju posvećujemo izboru materijala sa kojima radimo. Straumann implantni sistem koji koristimo, čini jedan od najbolje naučno dokumentovanih sistema potvrđen kliničkim studijama koje, širom sveta, sprovode brojne klinike i stomatolozi. Zahvaljujući svom dizajnu i najsavremenioj tehnologiji , ugradnja ovih implanta je sada moguća čak i na mestima gde postoji malo koštanog tkiva. Vreme od implantacije do protetike se znatno skraćuje.

Danas, na tržištu, postoji veliki broj proizvođača dentalnih implantata. Upoređujući premium klasu implantata u odnosu na one jeftinije, Straumann sistem, za neznatnu razliku u ceni, nudi nemerljivo bolji kvalitet. Nakon srastanja implanti funkcionišu kao vaši zubi, za razliku od zubnih proteza, koje stvaraju neprijatan osećaj stranog tela u ustima.

Zašto ordinacija Dr Popović?

Ono što nas izdvaja od većine kada je dentalna nega u pitanju, jeste naš pristup pacijentima. Mi brinemo o svakom od njih posebno, od trenutka prvog kontakta pa sve dok se ne vrate kući sa zadovoljnim osmehom. Naša misija je da u svaki kvalitetan rad unesemo emocije, negu i srdačnost, što naši pacijenti prepoznaju i cene.

Šta treba da znate o proceduri?

Od trenutka kada nas kontaktirate, sa Vama komunicira doktor da bi smo što pre shvatili Vaše stomatološke potrebe i dali adekvatan odgovor i rešenje. Praksa je da se mail-om pošalje digitalni ortopan (rentgenski snimak obe vilice), kao i opis problema – da bi naše osoblje što bolje sagledalo situaciju.

U roku od 24 sata dobijate odgovor od nas, sa svim potrebnim informacijama o toku lečenja, trajanju i ceni. Ukoliko je potrebno, radimo dopune i korekcije ponude, u skladu sa željama pacijenta i mogućnostima za lečenje. Ukoliko se odlučite za dolazak, zajedno razrađujemo plan dolaska u odnosu na vremenski period kada Vam odgovara i vremenske potrebe samog tretmana.

Pored kompletnih stomatoloških usluga, ordinacija Dr Popović će se u potpunosti pobrinuti za Vaš dolazak i boravak u Beogradu.



Zašto Beograd?

Uživajte u celom spektru beogradskih znamenitosti koje nude istorijska, kulturna, umetnička, autentična lokalna iskustva – Turistička Organizacija Beograda na jednom mestu okuplja najvažnije informacije o svim beogradskim dešavanjima.

Ako se i dalje dvoumite oko dolaska u Beograd, dozvolite nam da Vas inspirišemo:

• Našom lokalnom kuhinjom - pogledajte najbolje beogradske restorane OVDE

• Bogatom istorijom – Fantastični istorijski lokaliteti

• Magijom ušća dveju reka i pogleda na grad sa vode – Krstarenje Beogradom

• Kao i širokom Shopping ponudom

 

 

Saradnici

Kontaktirajte nas

Potrudićemo se da Vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku


  © Copyright Stomatološka ordinacija Dr Popović, 1987 - 2022, All Rights Reserved