Dentalni turizam

Šta je dentalni turizam?

Dentalni turizam je grana medicinskog turizma koja obuhvata odlazak van granica svoje zemlje radi dobijanja stomatoloških usluga a često u paketu ide i mini odmor. Stomatološka ordinacija Dr Popović je kroz 30 godina svog postojanja ugostila mnoge pacijente iz inostranstva koji su tražili izuzetnu stomatološku negu po najboljim uslovima. Usluge koje se najčešće traže su implantologija, protetika i oralna hirurgija, za šta je naša ordinacija usko specijalizovana. Oprema i materijali koje koristimo su po svim svetskim standardima u vrhu, a radimo po postupcima koji su utvrđeni protokolom sa osobljem koje se konstantno usavršava – tako da su naše usluge po svim svetskim standardima, što brojne nagrade i sertifikati dokazuju.

 

Zašto Dr Popović?

Ali ono što nas izdvaja od većine kada je dentalna nega u pitanju, jeste naš pristup pacijentima. Mi brinemo o svakom od njih posebno, od trenutka prvog kontakta pa sve dok se ne vrate kući sa zadovoljnim osmehom. Naša misija je da u svaki kvalitetan rad unesemo emocije, negu i srdačnost, što naši pacijenti prepoznaju i cene. Pogledajte šta naši pacijenti imaju da kažu o nama OVDE.

Šta treba da znate o proceduri?

Od trenutka kada nas kontaktirate, sa Vama komunicira doktor da bi smo što pre shvatili Vaše stomatološke potrebe i dali adekvatan odgovor i rešenje. Praksa je da se mail-om pošalje digitalni ortopan (rentgenski snimak obe vilice), kao i opis problema – da bi naše osoblje što bolje sagledalo situaciju.

U roku od 24 sata dobijate odgovor od nas, sa svim potrebnim informacijama o toku lečenja, trajanju i ceni. Ukoliko je potrebno, radimo dopune i korekcije ponude, u skladu sa željama pacijenta i mogućnostima za lečenje. Ukoliko se odlučite za dolazak, zajedno razrađujemo plan dolaska u odnosu na vremenski period kada Vam odgovara i vremenske potrebe samog tretmana.

Pored kompletnim stomatoloških usluga, ordinacija Dr Popović će se u potpunosti pobrinuti za Vaš dolazak i boravak u Beogradu.

Zašto Beograd?

Uživajte u celom spektru beogradskih znamenitosti koje nude istorijska, kulturna, umetnička, autentična lokalna iskustva – Turistička Organizacija Beograda na jednom mestu okuplja najvažnije informacije u svim beogradskim dešavanjima: TOB websajt.

Ako se i dalje dvoumite oko dolaska u Beograd, dozvolite nam da Vas inspirišemo:

 Naša lokalna kuhinja – pogledajte najbolje beogradske restorane OVDE.

Fantastičnim istorijskim lokalitetima;

Magijom ušća dveju reka i pogleda na grad sa vode – krstarenje Beogradom;

Kao i širokom shopping ponudom;

Kontaktirajte nas, poklonite nam poverenje a mi ćemo vratiti osmeh na Vaše lice.

Grčića Milenka 1, prizemlje, lokal br 2

11000 Beograd, Srbija

+381 (0) 60-11-11-000

Viber, WhatsApp

Radnim danima:

08:30-12:30h / 16:00-20:00h

Email

info@drpopovic.com