• Српски језик
  • English
  • Deutsch
Dobrodošli u stomatološku ordinaciju Dr Popović, praksu koja već 30 godina brine o osmesima svih generacija!

 

Kao jedna od prvih privatnih ordinacija u Srbiji nudimo Vam širok dijapazon stomatoloških usluga, ali smo fokusirani na one koje najviše poboljšavaju kvalitet života naših pacijenata – oralna hirurgija i implantologija, kao i regeneracija mekih i čvrstih tkiva usne duplje, parodontologija i protetika.

Da bi naše usluge bile što kvalitetnije ali i bezbolnije i brze, koristimo najsavremeniju i najnapredniju tehnologijom na tržištu, kao što je laser za meka tkiva, CAD/CAM oprema, apex lokator, intraoralna kamera i mnoge druge. Ovo je  samo jedan od kvaliteta koji nas izdvaja od konkurencije.

Tokom  svih ovih decenija poslovanja, uspešno smo zbrinuli  na hiljade klijenata kroz sve aspekte stomatoloških usluga. Dr Dragoslav Popović, osnivač prakse sa preko 35 godina iskustva, želeo je da izgradi porodičnu praksu koja brine za pacijente svih uzrasta i u tome je uspeo.  Tu viziju je preuzeo i usavršio njegov sin, magistar i specijalista oralne hirurgije dr Nemanja Popović koji uspešno vodi praksu već 10 godina uporedo usavršavajući najsavremenije tehnike implantologije i oralne hirurgije kontinuiranom edukacijom u zemlji i inostranstvu, sve to u cilju pružanja što kompletnije nege koja je posebno prilagođena svakom pacijentu.

Pored mnogobrojnih zadovoljnih pacijenata iz Srbije, naše usluge sve više koriste pacijenti iz celog sveta, čiji se broj konstantno povećava. Taj porast se objašnjava najpre kvalitetom naših usluga i brigom za pacijente pre, za vreme i posle posete, o čemu svedoče mnogobrojna pozitivna iskustva stranih klijenata kao i popularizacijom Beograda kao turističke destinacije. Sa ponosom tvrdimo da smo među jedinima na tržištu sa potpuno zaokruženim paketom usluga – ne samo stomatoloških već i usluga organizacije dolaska, smeštaja pa čak i aktivnosti u Beogradu, uz prevodioca, ukoliko osoblje ordinacije ne govori jezik koji pacijentu odgovara. Ključ uspeha u smislu dentalnog turizma su upravo naš odnos prema pacijentima i kvalitet usluge koju pružamo, a pored toga i mogućnost da dožive Srbiju i Beograd kao najatraktivniju destinaciju u regionu.

Pozivamo Vas da se uverite u kvalitet naših usluga i postanete deo naše porodične tradicije!

 

 

 

Galerija

"Dr. Popović" brošura

© Copyright Stomatološka ordinacija Dr Popović, 1987 - 2022, All Rights Reserved