• Српски језик
  • English
  • Deutsch
  • Русский

Dobrodošli u stomatološku ordinaciju Dr Popović, praksu koja već 35+ godina brine o osmesima svih generacija!

 

Kao jedna od prvih privatnih ordinacija u Srbiji nudimo Vam širok dijapazon stomatoloških usluga, ali smo fokusirani na one koje najviše poboljšavaju kvalitet života naših pacijenata – oralna hirurgija i implantologija, kao i regeneracija mekih i čvrstih tkiva usne duplje, parodontologija i protetika.

Da bi naše usluge bile što kvalitetnije ali i bezbolnije i brze, koristimo najsavremeniju i najnapredniju tehnologijom na tržištu, kao što je laser za meka tkiva, CAD/CAM oprema, apex lokator, intraoralna kamera i mnoge druge. Ovo je  samo jedan od kvaliteta koji nas izdvaja od konkurencije.

Tokom  svih ovih decenija poslovanja, uspešno smo zbrinuli  na hiljade klijenata kroz sve aspekte stomatoloških usluga. Dr Dragoslav Popović, osnivač prakse sa preko 35 godina iskustva, želeo je da izgradi porodičnu praksu koja brine za pacijente svih uzrasta i u tome je uspeo.  Tu viziju je preuzeo i usavršio njegov sin, magistar i specijalista oralne hirurgije dr Nemanja Popović koji uspešno vodi praksu već 15 godina uporedo usavršavajući najsavremenije tehnike implantologije i oralne hirurgije kontinuiranom edukacijom u zemlji i inostranstvu, sve to u cilju pružanja što kompletnije nege koja je posebno prilagođena svakom pacijentu.

Pored mnogobrojnih zadovoljnih pacijenata iz Srbije, naše usluge sve više koriste pacijenti iz celog sveta, čiji se broj konstantno povećava. Taj porast se objašnjava najpre kvalitetom naših usluga i brigom za pacijente pre, za vreme i posle posete, o čemu svedoče mnogobrojna pozitivna iskustva stranih klijenata kao i popularizacijom Beograda kao turističke destinacije. Sa ponosom tvrdimo da smo među jedinima na tržištu sa potpuno zaokruženim paketom usluga – ne samo stomatoloških već i usluga organizacije dolaska, smeštaja pa čak i aktivnosti u Beogradu, uz prevodioca, ukoliko osoblje ordinacije ne govori jezik koji pacijentu odgovara. Ključ uspeha u smislu dentalnog turizma su upravo naš odnos prema pacijentima i kvalitet usluge koju pružamo, a pored toga i mogućnost da dožive Srbiju i Beograd kao najatraktivniju destinaciju u regionu.

Pozivamo Vas da se uverite u kvalitet naših usluga i postanete deo naše porodične tradicije!

Jedina smo stomatološka ordinacija u Srbiji akreditovana od Strane Temos International GmbH akreditacionog tela i nosilac pečata Diplomatic Council-a. Takođe, sertifikovani smo prema zahtevima ISO 9001:2015.

 

Naša misija

Misija tima specijalističke stomatološke ordinacije Dr Popović je da napravimo značajnu pozitivnu promenu u životu pacijenta. Veoma brinemo o našim pacijentima i onome što radimo da bi im pomogli da očuvaju zdravlje zuba za ceo život. Nastavićemo da razvijamo naše profesionalne veštine produžavajući naše obrazovanje i pokazujući našu posvećenost da budemo najbolji.

Naša misija je da radimo jedinstveno kao celina kako bismo pružili najbolju stomatološku negu dostupnu za sve uzraste, brinući o pacijentima kao o članovima porodice. Prema našim pacijentima se odnosimo sa strpljenjem i ljubaznošću. Kao jedinstven tim biramo da ostanemo na vrhuncu stomatologije kroz kontinuiranu edukaciju i korišćenje najnovijih i najboljih metoda lečenja, najkvaitetnijih materijala, kao i tehnika sterilizacije i tehnologije.
 

Izjava o viziji

Naša vizija je da pacijentima pružimo stomatološko iskustvo koje će izgraditi doživotni odnos zasnovan na poverenju, kvalitetu rada i izuzetnoj nezi pacijenata.

Naša vizija je da težimo uklanjanju barijera koje ometaju mogućnost pacijenta da održi zdrav osmeh. Tim dr Popovića neprestano radi na otkrivanju novih načina za probijanje ovih barijera kako bi svaki naš pacijent mogao da postigne osmeh kakav zaslužuje!
 

Politika kvaliteta

Stomatološka ordinacija dr Popović u Beogradu pruža kompletne stomatološke usluge i usluge dentalnog turizma već dugi niz godina. Opremljena je po najvišim svetskim standardima.

Ordinacija raspolaže stručnim i iskusnim kadrom, kao i opremom za obavljanje delatnosti. Naš osnovni cilj se ogleda u konstantnom unapređivanju kvaliteta našeg rada koji će kao rezultat imati u potpunosti zadovoljnog pacijenta. Pratimo nove tokove u stomatologiji i raspolažemo sa proverenim i najkvalitetnijim stomatološkim materijalima. Uspešnu i brzu sanaciju uz pomoć savremene dijagnostike sprovodi uigran tim u saradnji sa eminentnim stručnjacima za pojedine oblasti kao što su ortodoncija, implantologija, hirurgija. Zato je implementacija i primena zahteva standarda ISO 9001:2008 neophodna karika u obezbeđenju zadatog cilja.

Politika kvaliteta naše ordinacije se zasniva na sledećim principima koji ujedno predstavljaju i strateške ciljeve i opredeljenje, a to su:

  • Negovanje timskog rada,
  • Ulaganje u kadar, osposobljavanje zaposlenih,
  • Konstantno usavršavanje i motivisanje zaposlenih,
  • Povećanje efikasnosti na svim segmentima poslovanja,
  • Stalno povećanje zadovoljstva pacijenata pruženom uslugom.

Cilj ordinacije jeste primena standarda ISO 9001, upravo da bi svi gore navedeni ciljevi bili ispunjeni i realizovani.

Ova politika je dostupna svim zainteresovanim stranama. Zaposleni su dužni da obavljaju svoje poslovne aktivnosti u skladu sa načelima ovog dokumenta.

 

 

"Dr. Popović" brošura

© Copyright Stomatološka ordinacija Dr Popović, 1987 - 2022, All Rights Reserved