• Српски језик
  • English
  • Deutsch
  • Русский
Humanitarna akcija u domu za stare Voždovac Dr Popovič stomatološka ordinacija

Humanitarna akcija u domu za stare Voždovac

Kao što znate, naša ordinacija brine o pacijentima svih uzrasta, a kada oni ne mogu da dođu kod nas, mi sa zadovoljstvom odlazimo kod njih!

Upravo takvu akciju je organizovao naš dr Nemanja Popović, koji je član beogradskog Rotarakt kluba Metropoliten, pa je umesto redovnog sastanka kluba, prošle nedelje pod Nemanjinim vođstvom organizovana radna poseta Domu za stare Voždovac. Tom prilikom je Nemanja sa svojim timom stomatologa nastavio akciju pregleda starih, nepokretnih i slabo pokretnih štićenika doma, a urađene su i intervencije koje su moguće van ordinacije. Akciji se pridružio i Rotarakt klub Beograd Metropolitan, čiji je član Damjana, koja je takođe stomatolog, pomogla Nemanji u obavljanju pregleda. Štićenici doma su dodatno obradovani poklon paketima sa Nivea kozmetikom.

Ova akcija nam je veoma važna i sa zadovoljstvom ćemo nastaviti da je sprovodimo uz pomoć Rotarakt kluba Metropoliten, jer su humanost i briga za pacijente oduvek bili najvažnije odlike naše ordinacije, na šta se veoma ponosimo!

Share:

Comments are closed.

© Copyright Stomatološka ordinacija Dr Popović, 1987 - 2022, All Rights Reserved