• Српски језик
  • English
  • Deutsch
  • Русский
članovi tima stomatoloske ordinacije Dr Popovic na dodeli nagrada cvet uspeha

Ordinacija “Dr Popović“ i Udruženje poslovnih žena Srbije

Žensko preduzetništvo i nagrada “cvet uspeha”

Kao jedna od prvih privatnih ordinacija u Srbiji, koja uspešno posluje već preko 30 godina, za sobom imamo veliko poslovno iskustvo i upravo zato podržavamo rodnu ravnopravnost u našem društvu. Poslovna etika koju smo usvojili od samog osnivanja podrazumeva u potpunosti ravnopravnost polova i podržava žensko preduzetništvo kao i prisutnost žena na različitim poslovnim funkcijama. To podrazumeva pružanje podjednakih mogućnosti za zaposlenje, za razvitak karijere kao i jednake naknade za jednake poslove muškarcima i ženama, što naša ordinacija sa procentom od 80% zaposlenih žena jasno pokazuje.

Zbog toga, pratimo rad Udruženja poslovnih žena Srbije i njihove inicijative za ekonomskim osnaživanjem žena. Jedna od inicijativa nam je privukla naročito pažnju, a to je nagradjivanje uspešnih preduzetnica nagradom Cvet uspeha za ženu zmaja. Ova prestižna nagrada koja već 12 godina prepoznaje uspešne preduzetnice u Srbiji, je jedinstvena po tome što stvara podsticajno okruženje koje ohrabruje žene da osnuju svoja preduzeća i napreduju u njihovom razvoju, pa je tako podstakla i nas da je u potpunosti podržimo. 

Ma koliko trenutne okolnosti bacaju senku na mnoge važne stvari ordinacija “Dr Popović” je s ponosom podržala ovu veoma važnu manifestaciju i na ovaj način  ohrabrila žene preduzetnice da šire i pokreću svoje biznise, a mi smo na taj način aktivno uticali na jačanje položaja žena u društvu.

Share:

Comments are closed.

© Copyright Stomatološka ordinacija Dr Popović, 1987 - 2022, All Rights Reserved