• Српски језик
  • English
  • Deutsch
  • Русский
predavanje na kongresu esthetic world u dubaiju

Ordinacija “Dr Popović” na kongresu “Esthetic world” u Dubaiju

U želji da svojim pacijentima pružimo što kvalitetniju uslugu koristeći najmodernije tehnologije i procedure kao i materijale po svetskim standardima, prošle nedelje prisustvovali smo dvodnevnom kongresu u Dubaiju pod nazivom “Esthetic World”.

Dr Nemanja Popović istakao je veliku važnost ovog događaja ne samo u smeru dodatne edukacije već i u cilju podizanja kvaliteta usluga koje Dentalna klinika Dr Popović pruža svojim pacijentima. Zahvaljujući novom dizajnu BLX I TLX implanata iz Štrauman kompanije, svetskog lidera broj 1 u proizvodnji zubnih implanata, uspešnost istovremene zamene izvađenog zuba implantom povećana je na preko 98%.

Poseta “Esthetic World” kongresu u Dubaiju omogućila je timu ordinacije Dr Popović da se upozna sa najnovijim dostignućima u svetu implantologije i da ove metode uvrsti u paletu svojih proizvoda.

Prisutni stručnjaci su imali priliku da uče od internacionalnih eksperata, lidera u oblasti dentalne estetike i implantologije, da razmenjuju ideje i sretnu se sa kolegama iz različitih delova sveta.

Share:
© Copyright Stomatološka ordinacija Dr Popović, 1987 - 2022, All Rights Reserved